nl | en | de |

Clip assemblage

Inline oplossingen

Inline oplossing voor het monteren van stalen Clips aan een kunststof product. Deze Assemblagecell vervangt het handmatig aanbrengen van bevestigingsclips. De assemblagecell wordt naast de spuitgietmachine geplaatst waar de uitnamerobot de kunststof producten aanbied aan het montage station. De in bulk aangevoerde clips worden doormiddel van een Flex Feeder systeem toegevoerd. Vervolgens wordt de clip door middel van een Denso Scara robot. In het montage station geplaatst.
Na montage wordt het samengestelde product gecontroleerd op volledigheid en juiste montage. Deze controle gebeurt door middel van laserafstand sensoren.
Na montage wordt het product aangeboden om verpakt te worden. Eventuele afkeur wordt gelogd en wordt gescheiden van de goedkeur.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 100% Maatwerk
  • Betrouwbaar
  • Servicegericht

Ronetic Industrial Automation
Ronetic Industrial Automation

Maatwerkoplossingen voor specifieke vereisten

Bij Ronetic geloven we in 100% custom made oplossingen. Onze producten kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een standalone machine of integratie in de bestaande productielijn, wij bieden flexibele oplossingen die perfect aansluiten bij alle wensen en vereisten.

Ervaring en samenwerking voor optimaal resultaat

Met meer dan 20 jaar ervaring in robotisering, mechanica en besturingstechniek (mechatronica), hebben wij bij Ronetic de expertise om complexe uitdagingen aan te pakken. Ons toegewijde team van experts werkt nauw samen met u, waarbij we u betrekken bij de ontwerpfase. Door deze samenwerking kunnen we maatwerkoplossingen creëren die voldoen aan de specifieke eisen en verwachtingen.

Onze werkwijze

Bij Ronetic hanteren we een expertise-gedreven aanpak voor machinebouw en industriële automatisering. We analyseren uw behoeften, ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen met geavanceerde technologieën en bieden continue ondersteuning voor succes op lange termijn. Samen streven we naar optimale efficiëntie en prestaties in automatisering.

Onze aanpak

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op bij Ronetic om uw behoeften te bespreken en te profiteren van onze ervaring, expertise en persoonlijke aanpak. Samen kunnen we het productieproces optimaliseren en de concurrentiepositie versterken.

    Verstuur