nl | en | de |

Inline assembling

Assemblage Automatisering

Nabewerking en assemblage in een cleanroom omgeving van een product met medisch doeleinde.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 100% Maatwerk
  • Betrouwbaar
  • Servicegericht

Deze productie cell staat direct aan de spuitgietmachine. Het TPE product wordt uitgenomen door middel van een 6-assige ABB robot en ter koeling afgelegd. Reeds gekoeld product wordt uit de koel positie genomen en aangeboden aan een snij unit waar het in verschillende stappen wordt gesneden. Vervolgens wordt het gereed product gebufferd.

Inline assembling
Inline assemblage

Maatwerkoplossingen voor specifieke vereisten

Bij Ronetic geloven we in 100% custom made oplossingen. Onze robots kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een standalone machine of integratie in de bestaande productielijn, wij bieden flexibele oplossingen die perfect aansluiten bij alle wensen en vereisten.

Ervaring en samenwerking voor optimaal resultaat

Met meer dan 20 jaar ervaring in robotisering, mechanica en besturingstechniek (mechatronica), hebben wij bij Ronetic de expertise om complexe uitdagingen aan te pakken. Ons toegewijde team van experts werkt nauw samen met u, waarbij we u betrekken bij de ontwerpfase. Door deze samenwerking kunnen we maatwerkoplossingen creëren die voldoen aan de specifieke eisen en verwachtingen.

Onze werkwijze

Bij Ronetic hanteren we een expertise-gedreven aanpak voor machinebouw en industriële automatisering. We analyseren uw behoeften, ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen met geavanceerde technologieën en bieden continue ondersteuning voor succes op lange termijn. Samen streven we naar optimale efficiëntie en prestaties in automatisering.

Onze aanpak

Betrouwbaarheid en servicegerichtheid

Betrouwbaarheid staat centraal bij Ronetic. Onze producten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en gaan getest de deur uit. We hebben eigen vakmensen voor custom onderdelen en werken samen met partners om scherpe tarieven te bieden voor standaard maakdelen. Bovendien garanderen wij betrouwbare levertijden en installeren onze monteurs de systemen altijd op locatie. Onze service houdt niet op na de installatie; we staan altijd voor u klaar voor service en onderhoud.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op bij Ronetic om uw behoeften te bespreken en te profiteren van onze ervaring, expertise en persoonlijke aanpak. Samen kunnen we het productieproces optimaliseren en de concurrentiepositie versterken.

    Verstuur